CLUJ-NAPOCA

În Cluj-Napoca activitățile Programului Postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Informatică Aplicată și Programare se derulează în locații aparținând Universității Tehnice din Cluj-Napoca.
Informații suplimentare puteți obține de la secretariatul DECIDFR (e-mail: decidrf@staff.utcluj.ro) sau de la coordonatorul centrului, Conf.dr.ing. Mihai DAMIAN (e-mail: iap.iap@staff.utcluj.ro / tel.: 0768 830 709).


BAIA MARE

În Baia Mare activitățile Programului Postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Informatică Aplicată și Programare se derulează la Colegiul Tehnic Transilvania, Baia Mare, Str. 8 Martie nr. 7.
Informații suplimentare puteți obține de la secretariatul DECIDFR sau de la prof. Gabriela Salagean (tel.: 0745 913.503).


SATU MARE

În Satu Mare activitățile Programului Postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Informatică Aplicată și Programare se derulează la sediul Extensiei din Satu Mare a Universităţii Tehnice din Cluj Napoca situat pe B-dul Lucian Blaga nr. 121.
Informații suplimentare puteți obține de la secretariatul DECIDFR sau de la coordonatorul centrului Conf.dr.ing. Ovidiu COSTIN (e-mail: Ovidiu.Costin@tcm.utcluj.ro / tel.: 0753 042 987) sau de la d-na secretara ing. Jakab Melinda (tel.: 0261 768 100).